کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

تبادل اسرای جنگی روسیه و اوکراین با میانجیگری امارات

وزارت دفاع روسیه از تبادل ۱۵۰ اسیر جنگی اوکراین با ۱۵۰ نفر از نظامیان روسیه با میانجیگری امارات متحده عربی خبر داد که در طی جنگ اوکراین به اسارت درآمده بودند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 05
کد خبر: ۲۷۰۳۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع روسیه، امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که این کشور ۱۵۰ نفر از نظامیان نیرو‌های مسلح اوکراین را که در طی جنگ به اسارت درآمده بودند، با ۱۵۰ نفر از اسرای جنگی خود در اوکراین مبادله کرده است.

خبرگزاری ریانووستی با انتشار این مطلب گزارش داد که وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: ۱۵۰ نفر از نظامیان روسیه در ۵ فوریه (امروز) در نتیجه روند مذاکرات از مناطق تحت کنترل رژیم کی‌یف بازگردانده شدند. در عوض، ۱۵۰ نفر از زندانیان جنگ از میان نیرو‌های مسلح اوکراین مبادله شدند.

وزارت دفاع روسیه با اشاره به این که «اسرای آزادشده روسیه امکان تماس با بستگان خود را یافته‌اند»، اعلام کرد که تمامی این افراد در خاک بلاروس هستند که در آن‌جا تمامی حمایت‌های روانی و کمک‌های پزشکی به آنها ارائه می‌شود.

در این بیانیه آمده است: تمامی نیرو‌های آزادشده برای درمان و توانبخشی به مراکز درمانی وزارت دفاع منتقل می‌شوند.

وزارت دفاع روسیه تاکید کرد که امارات متحده عربی برای آزادی اسرای روسیه و بازگرداندن آنها میانجیگری کرده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر